Testamonials

Da vi skulle bruge en fotograf til vores bryllup, søgte vi en fotograf der bl.a. kunne tage billeder "med kant" og det kan Martin. Med et kig på hjemmesiden fandt vi hurtigt ud af det skulle være Martin der skulle forevige vores bryllup.

ALT har spillet 100% lige fra de første mails, det meget personlige møde i kirken, hvor vi aftalte bryllupsdagens forløb. Endvidere kørte vi til den lokation hvor vi gerne ville have taget vores bryllupsbilleder. Vi fik hurtigt aftalt hvordan vi gerne ville have billederne og det blandet med Martins gode idéer, fik vi sammen udvalgt de helt rigtige steder for de perfekte billeder.

På selve dagen kunne så "bare" møde op i kirken uden at skulle bekymre sig om hvad fotografen skulle og ikke skulle. Det virker altså med Martin.

Da vi sagde pænt farvel og vi kørte til bryllupsfest og Martin kørte hjem, havde vi følelsen at det hele bare havde fungeret.

Og da billederne tikkede ind i mailboxen blev vi bare bekræftet i at Martin er top professionel og kan sit håndværk. Billederne var lige som vi drømt om. Martin havde været med til at gøre vores bryllup perfekt.

STOR TAK til Martin for hans tilgang til hans arbejde og hans måde at være på.

Topprofessionel og meget personlig.
-Mette & Dan, Kalundborg


Med udgangspunkt i en rigtig god dialog, som vi var trygge ved, mødte Martin og, hans assistent, Diana som aftalt. Al fotografi i kirken foregik diskret, og vi bemærkede dårligt nok deres tilstedeværelse - med undtagelse af de billeder der blev da vi var på vej ud af kirken. Udover at bevæge sig diskret rundt i kirke og til reception blev kjole, hår m.v. rettet til så alt præsenterede sig optimalt til vores portrætfotos. Initialt havde vi egentlig talt om at vi ikke var interesserede i portrætfotos, men efter Martin fik 'skubbet lidt' til os, og vi fik vi taget en række fantastiske billeder Det 'skub' er vi rigtig glade for i dag!
Brian & Alexandra - Charlottenlund.


Vi har været meget tilfredse med resultatet af samarbejdet med Martin. Samarbejde, kan det kaldes fordi Martin fra starten har gjort meget ud af at finde ud af, hvad vi sætter pris på og hvordan vi ønskede vores billeder skulle være. Vi mødtes inden den store dag og talte om motiver og besøgte forskellige oplagte locations, hvor vi ville kunne få nogle gode billeder. Det var en kæmpe tryghed på dagen at vi ikke først der, skulle diskutere eventuelle motiver mv og bruge en masse tid på det. Vi vidste hvad der skulle ske og alting forløb helt efter planen. Det eneste vi fortryder er, at vi ikke bookede Martin hele aftenen! Vi har fået en masse fantastiske billeder fra vores store dag. Kh Mark og Maj-Britt & Mark, Lyngby.


Martin håndterede fotograferingen af mine tre drenge i alderen 6-14 på bedste vis. Med sin afslappede "coolness" sikrede han, at drengene både følte sig trygge og holdt fokus. Martin taler direkte til og med børnene, så de ikke føler sig behandlet som småbørn Han har gode forslag til mere utraditionelle opstillinger, som har resulteret i virkelig gode billeder af ungerne.
Maja - Greve.


Martin er en professionel fotograf der ved hvordan billeder skal tages for at de bliver fantastiske. Han var god til at få vores gode sider frem og rykke på os så det blev et godt resultat - Vi havde det sjovt mens vi fik taget billederne og Martin var god til at være med på vores ønsker og sjove tiltag, imens han også selv kom med forslag og gode idéer. Billeder taler for sig selv, vi elsker dem.
Natascha og Finn - Greve Strand.


Jeg har tre skolebørn, og fik for et par år siden den idé at få Martin til at tage nogle billeder af ungerne, samt familien samlet, i stedet for at bruge ca. lige så mange penge på en serie portrætfotos som ikke rigtig siger så meget om mine børn.
Jeg har tre børn, som alle sammen er ganske rørige. Jeg er skilt fra børnenes far, men når vi får taget billeder hos Martin hygger vi sammen allesammen, og børnene får billeder med mor OG far. Jeg får billeder af mig alene med børnene og Jan ligeså. Den gode stemning gør at vi ender med at kunne vælge mellem både flotte portrætfotos og børnene i sjove legesituationer både sammen og hver for sig. Martin har især en helt speciel evne til at fange børnenes personligheder i nogle helt enestående billeder.
I år aftalte Martin og jeg så at prøve noget nyt. Vi kørte til Borup skov med unger og bedsteforældre, hvor Martin tog en masse billeder i diverse situationer og konstellationer mens ungerne legede på naturlegepladsen. Vi fik masser af billeder at vælge imellem, alle taget i de smukkeste rammer. Familiebilleder, børnene der hjælper hinanden med at forcere balancebommen, skøre billeder, billeder af bedsteforældre og børnebørn.
Det absolut smukkeste billede jeg har af min datter, har Martin taget. Det hænger i midten af vores fotovæg. Jeg er dybt rørt over hvor fantastisk han har fanget hendes følsomme lille personlighed til mig. Jeg kan kun varmt anbefale at du lader Martin tage hånd om dine mest dyrebare øjeblikke. Der er du i trygge hænder.
Susan – Farum


Jeg har aldrig været gode venner med kameraet, men da jeg skulle bruge et godt billede i forbindelse med mit arbejde, satte jeg min lid til Martin, og det er jeg glad for, at jeg gjorde. Han fik mig hurtigt til at slappe af, og kunne hurtigt spore sig ind på hvad jeg ønskede. Fik nogle rigtig gode billede, derfor valgte også Martin, da der skulle tages familiebilleder, børnene var trygge og havde det rigtig sjovt, og endnu engang nogle rigtig gode billeder. Jeg/vi kommer igen
Camilla – Viby


Vi blev gift d. 08.08.2015 og have valgt at få taget billeder i de smukke omgivelser ved Hotel Strandparken i Holbæk. Vi havde fået anbefalet 1Byllupsfoto.dk, og det er et valg, som vi bestemt ikke fortryder. Vi mødtes inden selve dagen for at se kirken og omgivelserne ved Strandparken og fælles finde de bedste ideer til billeder. Martin kom med mange gode ideer og indput og vi var på bølgelængde. På selve dagen stod Martin og Diana klar ved kirken og fik taget billeder af gæsterne og os, bruden og gommen. Efterfølgende fik vi taget "de rigtige" bryllupsbilleder ved Strandparken. Det var en rigtig god og sjov oplevelse!

Fra vi startede i kirken og til vi satte os til bords fik Martin og Diana taget billeder af alle gæsterne og fik fanget stemningen på alle billederne.
Vi har fået redigeret 10 helt fantastisk vidunderlige billeder af os, brudeparret, som vi har fået op at hænge herhjemme.
Derudover har vi fået en masse dejlige billeder fra dagen med ALLE vores gæster! Det er et helt fantastisk minde, som vi kan se tilbage på med glæde helt ned i maven.
Alt i alt kan vi kun sige, at det har været en succes at arbejde sammen med Martin og Diana. Vi er yderst tilfredse med resultatet, samarbejdet dagen igennem og den efterfølgende korrespondance for at få de helt rigtige billeder redigeret.
Tania-Maria og Morten, Regstrup


Vi har været til fotoshoot flere gange hos Martin, samt brugt ham i forbindelse med barnedåb.
Martin er super dygtig, tålmodig og formår at få nogle rigtig gode utraditionelle billeder frem.
Vi er ikke til kedelige "opsatte" portræt billeder. Vi kan godt lide at tage tingene som det kommer, og de øjeblikke er Martin rigtig god til at fange.
Vi har været yderst tilfredse hver gang og vi kan helt klart anbefale Martin til at være med til at forevige de største øjeblikke. Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger Martin.
Jannie - Gundsølille


Endelig en fotograf som forstod præcis vores ønsker... Vi følte os fuldstændig trygge og blev hurtig afslappede samtidig med at vi sammen fik rykket vores grænser en smule. Super flotte billeder, taget af en kreativ ildsjæl med sans for vores ønsker.
Glenn og Vibeke – Greve


Min første photoshoot. Bestemt ikke den sidste. :)
Der blev taget alt fra de anstændige portrætfotos over de blidt erotiske til de sorte D/s-billeder, alt sammen i en afslappet, hyggelig og naturlig stemning.
Tre timer fløj afsted. Og der er kommet fede, smukke, historiefortællende billeder ud af det - oveni at vi var i godt, intelligent og humoristisk selskab!
A day well spent! Kan kun anbefales. :)
Lotte - Agerskov


En mand der kan sit håndværk, og forstår at sætte den rigtige stemning, både sjov og hyggeligt, og med de fedeste resultater... vi er Happy :)
Lotte og Mik - Søborg


TAK for super gode billeder. Det var total overraskende. Du så god til at skabe ro, tid, tillid, havde gode ideer, og fik det bedste frem i mig... Noget nær en mirakelmager så tusind tak..
Henriette - Sjælland


Hej Martin.
Tak for en hyggelig fotosession. Du evner virkelig at skabe en rolig, afslappet og tillidsfuld stemning, hvor man bare føler sig godt tilpas. Det er nok første gang, hvor vi har fået taget, som vi kommer til føle en glæde ved at kigge på, og vise frem.
Vi kan kun på varmeste anbefale dig til andre.
Anders og Signe - Herlev


Hej Martin
Tusind tak for alle de flotte billeder, du kan noget med et kamera. Vi er rigtig glade for billederne.
Du får en til at vise de bedste sider af en selv og man bliver helt rolig og afslappet sammen med dig.
Kan varmt anbefale dig til andre.
Birthe og Paul - Havdrup


Hej Martin!
Jeg takker og nejer for de fantastiske billeder! Jeg er yderst tilfreds med resultatet. Du er super professionel og excellent til at få det bedste ud af en. Kærligst
Kristine - København


Hej Martin
Endnu en gang tak for en super fed oplevelse, jeg har lige modtaget billederne og wooow de er blevet flotte.
Jeg kan ikke anbefale dig nok til andre du er top prof, andet er der ikke at sige til det og dem der tøver skal bare se at kontakte dig :-)
Knus herfra
Anne - Herlev


Hey Martin.
Tusind tak for en god oplevelse :)
Normalt er jeg bestemt ikke gode venner med et kamera, men det modbeviste du lige.
Følte mig godt tilpas da du tog billederne og slappede hurtigt af.

Jeg bliver så stolt og glad indeni når jeg kigger på de billeder jeg har fået fra dig at jeg smiler over hele hoved :) Et ordentligt pust til selvtilliden :)

Kan varmt anbefale dig til alle dem jeg kender. :)
Tina - Roskilde.


Hejsa Martin. 1000 tak for de flotte billeder og for din måde at være på, 100% prof og stadig en rigtig behagelig menneske.. Du fik mig til at føle mig tryg og sexet og det vil jeg være dig taknemlig for altid..


Piger jeg kan kun varmt anbefale ham til jer også selv om i har store former, jeg har mange og alligevel fik jeg de skønnest billede og en god selvfølelse..
Stort knus og igen tak for en hyggelig dag..
Lizette - Århus


Tak for et spændende photoshoot - hvor du fik det bedste frem - super flotte billeder!! og havde en dejlig stemning imens.
H+N - København